Toimintasuunnitelma 2020

YHDISTYKSEMME 34. TOIMINTAVUOSI

TEEMA

• Ohjaavana teemanamme on lähivuosina ”Seniorit nettiajassa - iloisesti ikääntyen”

ARVOMME

• elämänmyönteisyys
  • vastuu itsestä ja muista
  • itsensä ja toisen arvostaminen
  • perinteiden kunnioittaminen

TAVOITTEEMME

Edistämme ikääntyvien henkistä ja fyysistä hyvinvointia säännöllisillä kuukausitapaamisilla ajankohtaisine esitelmineen, järjestämällä yhteisiä matkoja kulttuuririentoihin sekä aktivoimalla jäseniä mm. terveelliseen liikuntaan.

Tavoittelemme iloista ikääntymistä, aktiivisia eläkevuosia ja sosiaalista kanssakäymistä hyvässä seurassa!

HALLITUS

• kokoontuu sääntöjen mukaisesti tarpeen mukaan

KUUKAUSIKOKOUKSET

• kuukauden 2. tiistai Majakka-Paviljongilla Vääksyssä, johon pyrimme saamaan kiinnostavia ja ajankohtaisia esitelmiä

TIEDOTTAMINEN

• Päijät-Häme - lehdessä ja sähköpostilla sekä kotisivuilla ja Facebookissa

MUU TOIMINTA

• retkiä lähelle ja kauas: teatteri-, konsertti-, ooppera- yms. kulttuurimatkoja yhteistyössä naapuriyhdistysten kanssa
  • Sibeliusviikon konsertti Lahden Sibeliustalossa syyskuussa
  • pikkujoulun vietto yhdessä Kuhmoisten, Lammin ja Padasjoen senioreiden kanssa vuorotellen
  • joulukonsertti
  • kevät- ja syyskokoukset
  • liikuntatapahtumia eri kuntoisille soveltuvasti
  • lisäksi osallistumme Hämeen yhdistysten yhteisille kesäpäiville sekä hengellisille päiville.
  • voimme myös osallistua Seniori Patina Golf- ja Seniori Keilailu -kilpailuihin valtakunnallisesti vuosittain.

EDUSTUS

• Hämeen piirin kokoukset: Puheenjohtaja ja varalla varapuheenjohtaja, mahdollisesti esteen sattuessa hallitus nimeää keskuudestaan varaedustajan
  • Asikkalan Vanhus-, vammais- ja veteraanineuvosto: Puheenjohtaja

MUUTA