Tapahtumat 2021

Tammikuu

12.1. ti klo 14 harrastettiin kävelyä Vääksyn maisemissa.

Kävelemässä käytiin yhdessä kylmästä viimasta ja lumisateesta  huolimatta. Mukana oli 8 reipasta senioria.

Kävely korvasi lounastapaamisen Majakka-Paviljongilla.

Toimintamme jatkumisen muodot  vuonna 2021 riippuvat koronatilanteesta. Tapahtumista välitetään tietoa sähköpostilla ja näillä kotisivuilla. Seuratkaa myös yhdistyksen ilmoituksia Päijät-Häme -lehdessä.

Helmikuu

Helmikuun lounastapaaminen Majakka-Paviljongissa on peruttu.

9.2. ti  reippailimme kauniista pakkaspäivästä ja mukavasta seurasta nauttien.  Lenkkeilyn päätteeksi käytiin Majakalla nauttimassa mukilliset kuumaa juomaa. Yhdistys piffasi!

Helmikuun pakkasessakin reippaat seniorit uskaltautuivat lenkkeilemään.

Maaliskuu

Maaliskuun lounastapaaminen Majakka-Paviljongissa on peruttu.

Jatkamme talvista reippailuamme, joten tervetuloa taas kävelemään ja tapaamaan tuttuja lauantaina 6.3.2021. Toivottavasti kovimmat pakkaset ovat silloin jo takanapäin. Lähtö klo 14.00 turistipysäkiltä. Kävelyn päätteeksi yhdistys tarjoaa mehut ja makeat Majakalla.

Telakkarannassa laivat talviteloillaan, mutta seniorit jaksavat pitää kunnostaan huolta.

Huhtikuu

Tule kävelemään yhdessä, tapaamaan ystäviä, ja tutkailemaan kevään edistymistä tiistaina 20.4. Lähdemme turistipysäkiltä klo 14. Kävelyn päätteeksi yhdistys tarjoaa kahvit/mehut pikkupurtavan kera, jos rarjoitukset niin sallivat.

Nyt kaikki mukaan reippailemaan!

No nyt meille osui hyvä ja aurinkoinen päivä lenkkeillä.!

Toukokuu

Kävelykipinä 2021

Tahko Pihkala -seura haastaa kaikki kävelytempaukseen. Senioriliitto otti haasteen vastaan ja Asikkalan Seniorit tempaisevat TORSTAINA 6.5.2021 klo 14 turistipysäkiltä.

Sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 18.5.2021 klo 15.00  Majakka-Paviljongilla turvatoimet huomioiden. Aloitamme klo 14.00 lounaalla.

Valitettavasti jouduimme perumaan tämänkin kokouksen vallitsevan huonon koronatilanteen vuoksi.

Tahko Pihkala haastekävelyyn osallistujia ansaituilla kahveilla Jokirannassa.